Over ons

Van Der Gun Zonwering Plaza Vianen is een gezond bedrijf dat al meer dan 40 jaar enthousiast aan de weg timmert. Met een zeer ruime showroom van 600m² waar u alle producten op ware grote kunt bewonderen . wij leveren binnen- en buitenzonwering zoals rolluiken , terras schermen, veranda’s, screens, horren en garagedeuren van het merk Ryterna.

Wij doen niet aan internet verkoop . Het blijft specifiek maatwerk. Ieder huis is uniek en afhankelijk van uw smaak en bevestigingen. Er zijn legio mogelijkheden op het gebied van montage en automatisering naar uw wens en budget. Wij adviseren u graag persoonlijk. Contact opnemen met ons per mail of contact formulier is natuurlijk altijd mogelijk.

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige binnen- en buitenzonwering en door onze ruime ervaring. uitgebreide vakkennis en onze uitstekende vaardigheden kunnen wij u altijd een complete service bieden als u de zonwering door ons laat leveren of monteren. Onze zeer ervaren medewerkers hebben een klantvriendelijke instelling. Uiteraard staan wij garant voor de hoogwaardige kwaliteit en de hoge mate van duurzaamheid van al onze producten die wij kunnen leveren.

Omdat wij de producten aanbieden tegen een scherpe prijs kunt u altijd profiteren van een zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding.

Wij ontmoeten u graag in de showroom!!!!!!

Bekijk onze showroom

De geschiedenis

 • 1980

  Oprichting Van Der Gun Zonwering Plaza Vianen

  Eerste huisvesting op De Limiet in Vianen

 • 1992

  Groter pand (800m2)

  Verhuist naar Industrieweg in Vianen

  1992

 • 2002

  Aankoop groter pand (2400m2)

  Verhuist naar Eendrachtsweg in Vianen, 500m2 showroom, 1900m2 fabriek en 200m2 kantoor

 • 2020

  Viering 40-jarig bestaan

  In 2020 het hele jaar mooie acties voor de binnen- en buitenzonwering

  2020

Het team van Van der Gun Zonwering Plaza Vianen

Casper van der Gun

Directeur

Michel van der Gun

Verkoper/adviseur

Kylian van der Gun

Hulpmonteur

Ineke van der Gun

Administratie