Rolluiken

Een rolluik is de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het venster zakt ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude-, warmte-, licht-, en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend. Altijd maatwerk, en in vele kleuren- en bedieningsvarianten leverbaar.

Breedte
60 t/m 380 cm
(Type Jumbo t/m 450 cm)

Hoogte
100 t/m 300 cm
(Type Jumbo t/m 350 cm)

Bediening
Handmatig, diverse mogelijkheden
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Prijsvoorbeeld INCL MOTOR & BTW

BREED        HOOG

140CM        140CM    € 380

180CM        180CM    € 464

220CM        220CM    € 586

260CM        220CM    € 640

300 CM       180CM    € 610

EXCL. PLAATSEN

IN DE KLEUREN:

RAL 9010(gebroken wit)

RAL 9016(verkeers wit)

RAL 9001 (CREME)

( Van Der Gun Plaza Zonwering Vianen kan buiten de aktie prijzen uiteraard meerdere kleuren leveren)

 

Voorbeeld: Is uw raam 205 cm Breed dan rekent u daar 11cm bij (voor de geleiders) , is uw raam 195cm hoog dan rekent u daar 24 cm bij ( voor de bak en de onderlat). Het rolluik wordt dan  216cm breed en 219cm hoog.

U kunt dan kijken naar de prijs van 220cm breed en 220cm hoog

 

 

 

 

 

 

 

 

Kwaliteit

Doordat Van Der Gun Plaza Zonwering Vianen de productie van haar rolluiken in eigen hand heeft en haar producten voortdurend aan controle onderwerpt, kan zij kwaliteit en een lange levensduur garanderen. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op onze rolluiken geen invloed hebben. 

Vormgeving

Zonwering Plaza Vianen rolluiken zijn in diverse kleuren en maten leverbaar. Hierdoor wordt U de mogelijkheid geboden Uw keuze aan te passen aan Uw persoonlijke smaak en aan de architectuur van Uw woning.  

Isolatie

Zonwering Plaza Vianen verwerkt isolerende materialen in haar rolluiken, waardoor ze geruisloos uit en in te rollen zijn. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij al te warm weer of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in uw woning. 

RS100 & bedienen met de mobiele telefoon

Van Der Gun Plaza Zonwering Vianen gaat mee met de tijd.

De RS100 geluidsarme motor van Somfy is de nieuwste ontwikkeling in de motoren wereld en speciaal ontwikkeld voor rolluiken. Kan geruisloos in meerdere snelheden naar boven en naar beneden bediend worden.

Deze motor is te bedienen met een mobiele telefoon in combinatie met een tahoma of connexcioon van Somfy.

Uiteraard is dit bij ons te bezichtigen.