Over Van Der Gun Zonwering Plaza Vianen

Van Der Gun Zonwering Plaza Vianen is opgericht in 1976. Onder de naam Van Der Gun Zonwering Vianen. Per 1 Januari 2007 werd Van Der Gun Zonwering Vianen verkocht aan de familie Visser.

1 Januari 2009 begon Casper van der Gun ( oud eigenaar en oprichter van Van Der Gun Zonwering Vianen) een nieuw bedrijf. Wel onder een nieuwe naam , omdat de oude naam was mee verkocht. Er werd gestart onder de naam Zonwering Plaza Vianen(nu Van Der Gun Zonwering plaza Vianen). Inmiddels is Van Der Gun Zonwering BV in November 2015 failiet verklaard en van de markt.

Van Der Gun Zonwering Plaza Vianen is een gezond bedrijf dat al meer dan 40 jaar enthousiast aan de weg timmert. Met een zeer ruime showroom van 600m² waar u alle producten op ware grote kunt bewonderen . wij leveren binnen- en buitenzonwering zoals rolluiken , terras schermen, veranda's, screens, horren en garagedeuren van het merk Novoferm .

Wij doen niet aan internet verkoop . Het blijft specifiek maatwerk. Ieder huis is uniek en afhankelijk van uw smaak en bevestigingen. Er zijn legio mogelijkheden op het gebied van montage en automatisering naar uw wens en budget. Wij adviseren u graag persoonlijk. Contact opnemen met ons per mail of contact formulier is natuurlijk altijd mogelijk.

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige binnen- en buitenzonwering en door onze ruime ervaring. uitgebreide vakkennis en onze uitstekende vaardigheden kunnen wij u altijd een complete service bieden als u de zonwering door ons laat leveren of monteren. Onze zeer ervaren medewerkers hebben een klantvriendelijke instelling. Uiteraard staan wij garant voor de hoogwaardige kwaliteit en de hoge mate van duurzaamheid van al onze producten die wij kunnen leveren.

Omdat wij de producten aanbieden tegen een scherpe prijs kunt u altijd profiteren van een zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding.

Wij ontmoeten u graag in de showroom!!!!!!