Voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

De internetgebruikers kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten op de website van Zonwering Plaza Vianen (http://www.zonweringplazavianen.nl).

Het feit dat u gebruik maakt van de website van Zonwering Plaza Vianen betekent dat u akkoord gaat met de voorwaarden van Zonwering Plaza Vianen.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Zonwering Plaza Vianen berusten bij Zonwering Plaza Vianen. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Zonwering Plaza Vianen is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming.

Schriftelijke aanvragen stuurt u aan Zonwering Plaza Vianen, info@zonweringplazavianen.nl.

Privacyverklaring

Uw persoonlijke gegevens worden alleen toegepast door Zonwering Plaza Vianen.

Uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen, vastgelegd, doorgegeven of gebruikt voor andere doeleinden dan deze.

Afwijzing van aansprakelijkheid

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van Zonwering Plaza Vianen geeft Zonwering Plaza Vianen geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van Zonwering Plaza Vianen.

Zonwering Plaza Vianen kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van Zonwering Plaza Vianen, de onmogelijkheid de website van Zonwering Plaza Vianen te gebruiken, uit de levering van diensten door Zonwering Plaza Vianen of het gebrek aan levering van diensten door Zonwering Plaza Vianen.

Wijzigingen

De inhoud van de website van Zonwering Plaza Vianen wordt regelmatig bijgewerkt. Zonwering Plaza Vianen behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van Zonwering Plaza Vianen te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Laatst gewijzigd op 27 npovember 2014.