Geisoleerd

De Easyport is een volledig geïsoleerde kanteldeur; een praktische en comfortabele oplossing voor mensen die hun garage bijvoorbeeld als hobbyruimte willen gebruiken.

Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garage een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en persoonlijke smaak.

Isolatie

De Easyport garandeert een hoogwaardige isolatie omdat het product is opgebouwd uit sandwichpanelen van 20 mm  dik, voorzien van een CFk-vrije polyurethaanschuimvulling. Als gevolg van een koudebrugonderbreking hebben de panelen een isolatieefficient van Rc= 1 W/m2K. Dat is meer dan thermopeen beglazing. De Easyport is voorzien van rubberen strippen rondom het deurblad.

    

Handbeleid of elektrisch

De Easyport kan handbediend of elektrisch aangedreven geleverd geworden. Wanneer u de auto geregeld binnen zet, gaat er natuurlijk niets boven het comfort van electrische bediening op afstand

Veiligheid

De Easyport beschrikt over een efficiente vergrendeling:
- Twee sluitpunten op de garagedeur (alleen bij handbediening)
- Bijkomende vergrendeling op de bovendorpel voor handbediening deuren (optie)
-Aanvullende vergrendeling op de vloer voor elektrische bediening deur (optie)

De vergrendeling en de hardheid van de panelen maken de deur veilig tegen inbraak.

De Easyport garandeert ook de veiligheid van gebruikers doordat deze voorzien is van een drie of vier trekveren (afhankelijk van de deurmaat) aan beide zijden. De deur gaat daarmee gelijkmatig op en neer.