Rolgordijn linee shade

De banen stof worden dubbel gebruikt, waardoor het mogelijk is de transparante en niet-transparante banen door middel van een bedieningsketting achter elkaar te schuiven. De lichtdoorlating is traploos te regelen in stappen van ongeveer 5 cm. Zo kunt u de Linee Shade® geheel of gedeeltelijk openen en bepaalt u zelf de balans tussen privacy en lichtdoorlating. Doordat u kunt kiezen uit verschillende sfeervolle kleuren stof, is de Linee Shade® toe te passen in elk interieur. Het montageprofiel, dat geleverd wordt in wit of Technisch Zilver, kan zowel aan de muur als aan het plafond worden bevestigd. De maximale breedte van het rolgordijn is 2,3 meter en de maximale hoogte is 3 meter. Uiteraard kunt u ervoor kiezen meerdere Linee Shades® naast elkaar te hangen. Geef het dan wel van tevoren even aan bij uw dealer.

Standaard 
Inclusief aluminium montageprofiel (zowel muur- als plafondmontage mogelijk)
Kleur van het montageprofiel: wit of Technisch Zilver/grijs
Bediening d.m.v. stalen ketting
RVS roede met RVS ronde eindknop (LS311)

Optioneel
Zijgeleiding tegen meerprijs
Zwart of wit metalen roede met ronde of vierkante eindknop
RVS roede met ronde eindknop in zwart of wit
RVS roede met vierkante eindknop

Prijsvoorbeeld:

80cm br.  -140cm hoog    €105

120cm br. -160cm hoog   €195

160cm br. -200cm hoog   €320

200cm br. -240cm hoog   €480

 

cassette leverbaar in wit(RAL 9003)of technisch zilver

Bediening d.m.v. ketting

Verano kwaliteit

Verano staat voor comfort en creativiteit, waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staan. In samenspraak met klanten, vertegenwoordigers en wetenschappers optimaliseert Verano haar producten continu en stemt deze af op uw wensen. Samenwerken met een erkend Verano dealer geeft u de garantie op 100% service.

Fabrieksgarantie

Verano geeft maar liefst 2 jaar garantie op de Linee Shade®, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd.